De Expedition 5, een kleine aanpassing

een vijf persoons Expedition In 2009 kreeg America’s Tent Lodges regelmatig de vraag naar tent lodges die geschikt waren voor meer dan 4 personen. Echter, niet alle campings konden de wel heel lange Expedition 6 plaatsen. Als oplossing werd de 4-persoons Expedition Tent aangepast en ingericht als een 5-persoons tent lodge.
De 5 persoons is direct afgeleid van de 4 persoons. Ook de Expedition 5 biedt overal stahoogte. Beddengoed ligt voor u klaar. U neemt alleen keukenlinnen en handdoeken zelf mee.
In 2010 werd de eerste Expedition 5 in gebruik genomen, uitgevoerd in een andere kleurstelling: wit met groen. Op de foto de eerste Expedition Tent 5.

plattegrond Dome 5 Klik hier voor de plattegrond van de Expedition 5

Leefgedeelte en keuken

het leefdeel van de tentHet leefgedeelte en keuken zijn dezelfde als in de Expedition 4. U vindt dus in het voorgedeelte van de tent lodge de keuken met alle inventaris voor 5 personen. In de keuken staat een keukenblok met voldoende werkruimte en opbergmogelijkheid. De tent lodge beschikt over een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een koelbox.
Bekijk de complete inventarislijst .

Slaapgedeelte

slaapgedeelteDe Expedition 5 bevat een ruim queen-size tweepersoons bed en drie twin-size bedden. Gordijnen zorgen ook hier voor privacy voor wie daar prijs op stelt.
De deur tussen het slaap- en leefgedeelte kan worden gesloten voor privcay redenen of om ongedierte buiten te houden. In het slaapgedeelte is een raam met gaas voor ventilatie. Via een speciale dakconstructie ontsnapt warme lucht.

Buiten de Tent Lodge

eten voor de tentEen kleine luifel schermt de ingang af voor zon en regen. De luxe tuinset staat ook bij deze Expedition 5 en kan binnen en buiten gebruikt worden. Bij elke tent lodge staat een barbecue.
Het gas-kooktoestel is inmiddels vervangen door electrische twee-pits kooktoestellen, maar soms wordt het gastoestel nog gebruikt als reserve.

opblaas waterglijbaanExpedition tent in de schaduwhoofdstraat in elk Amerikaans plaatsje