Canvas Cabin

Canvas Cabin In 2015 is het aantal tent lodges uitgebreid. Oudere tenten zijn vervangen. Verder is er uitgebreid met een nieuw type tent. Een derde type dus naast de Serengeti en de Expedition Tent. Wij hebben het nieuwe model tent lodge de naam ‘Canvas Cabin’ gegeven.

De campings waar de tent lodge staat, zijn zonder uitzonderling laaiend enthousiast over het nieuwe model. Ook van gasten die in de tenten geslapen hebben, krijgen we zeer positieve feedback.
De tent lodges hebben een binnenruimte van 35m2 en een korte luifel. De Canvas Cabin is in veel opzichte vergelijkbaar met de Serengeti, maar is 1½ meter breder.

Indeling en inrichting

Ook de canvas cabins hebben een vergelijkbare inrichting als de Expedition en Serengeti tent lodges. De Canvas Cabin heeft dus ook goede bedden, een keuken inrichting, tafel, stoelen enzovoorts. Het maakt dus voor de inrichting niet uit in welk type tent u verblijft, u weet altijd wat er te verwachten is.

Canvas CabinVoor de indeling is gekozen uit twee scheidingswanden. Eén scheidingswand splitst de complete binnenruimte in twee delen: het leef- en het slaapgedeelte. De tweede wand verdeelt het slaapgedeelte opnieuw in twee ruimtes.
plattegrond Canvas Cabin Klik hier voor de plattegrond van de Canvas Cabin

De Canvas Cabin heeft een binnentent met een afmeting van 7 bij 5 meter. Daarmee is dit nieuwe type Canvas Cabintent lodge groter dan de Serengeti. De hoogte in de hele tent lodge is voldoende voor een volwassen persoon om overal rechtop te staan.

De Canvas Cabin zijn ingericht als een 4, een 5, of een 6-persoons tent lodge. In alle gevallen is gekozen voor eenzelfde afmeting van de tent lodge, alleen de inrichting verschilt.
De 4-persoons heeft 1 twee-persoons en 2 een-persoons bedden. In de 5-persoons uitvoering is een extra een-persoons bed geplaatst. In de 6-persoons tent lodge is één van de een-persoons bedden vervangen door een stapelbed van twee een-persoons bedden.