Rondreis suggesties

Rocky mountains De kracht en de kern van America’s Tent Lodges is de maatwerk rondreis. starbucks logoOp deze website staan dan ook geen genummerde reizen die kant en klaar te bestellen zijn. Ook is er geen folder met een vast aanbod. Dat past niet bij ons, zo willen we niet werken. Volgens ons is dat ook niet meer wat de moderne reiziger zoekt.

Wij ‘bouwen’ een reis dag voor dag op, zodat deze past bij wat de klant wilt. Dan duurt het misschien wat langer, wij zijn ervan overtuigd dat het resultaat beter is.

Uit de honderden reizen die we de afgelopen jaren hebben samengesteld, hebben we er 6 omgezet in een reisbeschrijving. Gebruikt u deze reissuggesties bij het bedenken van een eigen reis. Want natuurlijk kunt u zeggen: doe mij die! Maar meestal zal het worden: ik wil die; maar dan net even anders. AE logo

Nog veel meer ideeën en inspiratie voor een reis naar Amerika is te vinden op onze andere site America’s Exclusive.

De 6 reissuggesties

Een reis langs alle hoogtepunten van het zuidwesten van de USA. Een combinatie van kamperen en hotels, steden en natuur. Deze reis is een ideaal begin voor het eigen ontwerp.

lees meer…

Een tour langs door de geweldige natuurparken van Utah en de verpletterende Rocky Mountains in Colorado. Een kortere route langs de mooiste plekken.

lees meer…

Vanuit Denver via de hoge toppen van de Rocky Mountains naar het zuiden. Monument Valley en Grand Canyon ontbreken natuurlijk niet op deze trip.

lees meer…

Afwisselend slapen in een hotel en onder canvas op de camping. Een reis vanuit Los Angeles in een S-slinger naar boven naar Salt Lake City. Of verder…..

lees meer…

Een tweeweekse reis, uitermate geschikt voor het voorjaar of najaar. Twee weken de Sunshine state California doorkruizen en de highlights van deze staat ervaren. Makkelijk uit te breiden.

lees meer…

Voor wie het echte Amerika zoekt: kamperen om Amerikanen te ontmoeten en verblijven op ranches om de cowboys te ontmoeten. Een heel bijzondere kennismaking met Amerika!

lees meer…