Reis- en annuleringsverzekering

Uw reis naar Amerika begint vorm te krijgen. Of is wellicht al helemaal in kannen en kruiken. Goed verzekerd op reis is ook een voorbereiding waar u bij stil moet staan. huis schade Helaas kunnen er dingen mis gaan. Voorafgaand aan de reis of tijdens de reis. Er kan voor vertrek iets gebeuren waardoor de hele reis niet door kan gaan. Of tijdens de reis gebeurt er iets, waardoor de reis niet verder kan gaan. In die gevallen kunt u terugvallen op de annulerings verzekering.

In samenwerking met Koning FinanciĆ«le Diensten, een gerenomeerd kantoor uit Zevenaar, biedt America’s Tent Lodges een online mogelijkheid reis- en annuleringsverzekeringen af te sluiten. De verzekering worden afgesloten bij de Europeesche, een van de grootste verzekeraars voor deze verzekeringen.

Kies de juiste verzekering

Zowel de reis- als de annuleringsverzekering kunt u aflopend en doorlopend afsluiten. schade aan uw bagage
Aflopend is voor een reis. Voor de reisverzekering gelden in dat geval vaste bedragen per reisdag, de premie voor de annuleringsverzekering is in dat geval een percentage van de reissom.
Gezien de kosten van reizen naar de VS adviseren wij om ook de prijs van een doorlopende verzekering te bekijken.

Denkt u eraan dat u bij de reisverzekering kiest voor “werelddekking”.
Bij de annuleringsverzekering moet u kiezen voor “verhoogd verzekerd bedrag”, om voldoende dekking te hebben.

Het keuzemenu

Onderstaand kunt u de gewenste verzekering kiezen. De link brengt u naar de betreffende pagina in het systeem van de Europeesche. Het programma leidt u stap voor stap door de mogelijkheden. Er volgt een prijsopgave, waarna u de verzekering kunt afsluiten. Voor elke stap zijn uitgebreide helpteksten aanwezig.

Aflopende verzekeringen

aflopende reisverzekering Aflopende reisverzekering, denkt u aan de keuze voor werelddekking.

aflopende annulerings verzekering Aflopende annuleringsverzekering, denk aan verhoogd bedrag.

Doorlopende verzekeringen

doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering, ook hier kiezen voor werelddekking. Later kunt u dit desgewenst aanpassen.

doorlopende annulerings verzekering Doorlopende annuleringsverzekering, denkt u aan de keuze voor verhoogde dekking. U kunt dit eventueel voor latere jaren aanpassen.