Reisagenten

U kunt bij America’s Tent Lodges zelf uw overnachtingen reserveren. Op onze reserveringspagina‘s is dat snel en eenvoudig te regelen.

America’s Tent Lodges kan ook uw volledige reis verzorgen. Inclusief vliegtickets, autohuur en overnachtingen in hotels op plaatsen waar tent lodges niet staan of niet beschikbaar zijn. De reizen die wij samenstellen zijn altijd een mix van tenten en andere accommodaties.

U kunt ook een reis met tent lodges boeken via uw vertrouwde reisagent. Op dit moment worden onze tent lodges onder andere verhuurd via de onderstaande agenten. Maar vraagt u gerust uw lokale reisagent, misschien werken zij al met ons samen. Zo niet, dan zorgen uw reisagent en wij er samen voor dat alles geregeld wordt.

logo SNP logo travelnauts logo connections belgië logo Tenzing travel

Informatie voor geïnteresseerde reisagenten

boardingpassReisagenten en touroperators die interesse hebben om onze Tent Lodges toe te voegen aan hun programma, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen.
mail ons en vraag om contact op te nemen voor meer informatie.

parkeer kaartjeAmerica’s Tent Lodges biedt de mogelijkheid om twee of meer nachten op te nemen in het reisplan van uw klant. Er is geen minimum en geen maximum verblijfsduur en geen vaste aankomstdag. Uiteraard is alles wel afhankelijk van de beschikbaarheid.

Met nachten in onze accommodaties voegt u een geweldige beleving toe aan de reis van uw klant. Nachten in tent lodges laten zich uitstekend combineren met andere buitenervaringen zoals nachten op ranches. Maar kamperen als afwisseling op hotel overnachtingen, blijkt eveneens zeer goed aan te slaan. Dus neem contact met ons op als u iets speciaals wilt regelen voor uw klanten.