Reisplannen: uw vakantie, uw rondreis

Het team van America’s Tent Lodges heeft veelvuldig en langdurig in weg in Utah in herfstkleuren de Verenigde Staten gereisd. Wij hebben daardoor veel ervaring met reizen in dit gebied. Als touroperator stellen we deze ervaring volledig tot uw beschikking.

Onze kracht is het maken van een reisplan voor ù, met een route die volledig aansluit bij uw wensen. Een uniek reisplan, want het is ùw eigen en persoonlijke reisplan.

Eerste reisplan

tent lodges naast elkaarU heeft het plan om naar de VS te gaan. Kamperen lijkt u een ontspannen manier van reizen en een goede manier om Amerika en Amerikanen op een andere wijze mee te maken. Daar heeft u gelijk in.
Als u ons laat weten wat u graag wilt of juist niet wilt, dan verwerken we dat in een eerste reisplan. Dat wil meestal zeggen een rondrit van locatie naar locatie.

America’s Tent Lodges biedt veel meer dan alleen ovenachtingen in tent lodges. Er is een uitgebreid aanbod aan hotels, ranches en andere accommodaties. Tijdens het proces kan een reisplan zich uiteindelijk zo ontwikkelen, entrance to sequioa NPdat tent lodges er zelfs helemaal uit verdwijnen. Bijvoorbeeld doordat de reis naar een gebied gaat waar geen tent lodges staan. Dan kunnen we u tòch van dienst zijn.
Wij maken dan gebruik van ons andere label America’s Exclusive om uw reis te maken. Met net zoveel aandacht, kennis en ervaring.
Overigens als u wèl wilt kamperen, maar in gebieden waar niet onze tent lodges staan, dan kunnen we u met America’s Exclusive toch helpen. Vraag ons maar.

Volgend plan

terras in monterey Het staat u natuurlijk vrij om het reisplan dat wij u voorstellen, aan te passen. Eenmaal, tweemaal, meermaals, net zolang tot het helemaal naar uw zin is.
Steeds vaker willen mensen ook een eigen inbreng in hun reis. Door het zelf boeken van overnachtingen in een stad, zelf tickets boeken, etc. Laat ons dat weten en we passen het voorstel reisplan aan zodat uw eigen inbreng daar naadloos inpast.
Bent u tevreden met het reisplan, dan leggen we alles definitief vast. De vakantie is dan voor reis en verblijf geheel gereserveerd. Vanaf dat moment bent u alleen nog bezig met voorpret en voorbereiden.

Losse nachten

Als u zelf bezig bent met uitstippelen van een reis naar de VS, dan maakt zoeken naar overnachtingen vakantie gevoel pur sang daar een belangrijk deel van uit. Wellicht wilt u hotels, motels, bed and breakfast en andere overnachtingsmogelijkheden afwisselen. Een paar nachten comfortabel slapen in een tent lodge is dan een geweldige toevoeging.

Uiteraard kan America’s Tent Lodges u helpen als u slechts enkele nachten wilt verblijven in onze tent lodges. Onze minimale verblijfsduur is 1 nacht, dus u kunt de tent lodges zeer makkelijk inpassen in uw plannen. Op de overzichtskaart is aangegeven waar de tent lodges staan.