Wie en wat is America’s Tent Lodges?

het A-team

America’s Tent Lodges en haar zusje America’s Exclusive, zijn handelsnamen van America’s Travel Lodges BV. Dit is een kleine, 100% Nederlandse BV. Alle activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd, door een klein team met zeer veel US ervaring.

America’s Tent Lodges’ doelstelling is het bieden van een unieke ervaring tijdens een Amerika-vakantie. Een andere overnachting dan in de (meestal ongezellige) hotels/motels. Overnachten in een tent lodge geeft de mogelijkheid ‘s avonds een kampvuurtje en de barbecue aan te steken. Daarna heerlijk slapen onder canvas in de rust van de natuur.
Tevens bieden we zo een alternatief voor de camper. Voor minder geld reist u makkelijker dan met de camper naar dezelfde locaties.

Bright Angel trail, Grand Canyon NPAl 10 jaar verzorgt America’s Tent Lodges reizen naar de VS. In die 10 jaar is het aanbod flink uitgebreid. Niet alleen kwamen er steeds meer tent lodges, ook hotels, ranches en andere leuke accommodaties maken inmiddels deel uit van het aanbod. Al deze accommodaties worden naadloos ingepast in uw reisplan. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we een optimale reis samen stellen met een mix van verschillende typen overnachtingen.
Inmiddels hebben we al onze Amerika kennis en het aanbod van reizen zonder tent lodges ook samengebracht onder een ander label America’s Exclusive