Steden in Amerika

Denver Los AngelesBent u op zoek naar een goed begin of einde van uw vakantie? Wilt u wat extra’s toevoegen aan uw rondreis met een paar dagen in een geweldige stad? Een stedentrip kan het antwoord zijn dat u zoekt.
Uw vlucht vanuit Europa komt aan op een international airport, in een van de grote steden. Dit zijn prima plekken om een aantal dagen in te verblijven als begin van de reis.
De terugvlucht begint ook weer vanuit een van de grote steden. Dat is eveneens een uitgelezen kans voor een paar dagen in deze stad. Of u doet het allebei, dus aan het begin en aan het einde.

DC New York city Er is een andere mogelijkheid om een stedentrip te combineren met uw rondreis. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een stop-over op weg naar huis. Bezoek bijvoorbeeld New York, Washington DC, Philadelphia of Boston en ervaar zo een beetje de oostkant van de USA.Zo’n stop-over kan vaak met minimale extra kosten op uw ticket worden toegevoegd.

America’s Exclusive

Op onze website America’s Exclusive vindt u een aantal stedentrips. America’s Exclusive heeft ruime ervaring in het organiseren van stedentrips. Deze kunnen naadloos opgenomen worden in uw rondreis met America’s Tent Lodges.