Yosemite/Mariposalink naar boekingpagina van deze lokatie

De camping

tent lodges bij Yosemite De camping bij Mariposa ligt als een verborgen schat in de bossen rond Yosemite National Park, ten noorden van Mariposa, langs de west-toegangsweg naar Yosemite.

De camping is gebouwd tegen de bergen aan. Toch heeft de eigenaar het voor elkaar gekregen om mooie vlakke en ruime plaatsen te creeëren voor de tent lodges. Hoge bomen vullen het kampeergebied en creëren een oase van rust.

In het midden van de camping vindt u een echte trein van de beroemde Santa Fé railroads. Ooit een werkpaard, nu een speelgelegenheid voor de kinderen.
recreation hall in treinwaterval in yosemite

De omgeving

expedition 5 mariposa Van alle goede redenen om naar Mariposa te komen, staat het bezoeken van Yosemite NP natuurlijk nummer 1 op uw lijst. Enorme watervallen en gigantische rotsen kenmerken dit park. Alleen al rijden naar de ingang en in het park is een ervaring op zich, met smalle wegen die door dichte bossen kronkelen.

Een shuttlebus naar Yosemite NP vertrekt vanaf de ingang van de camping. U kunt dus heen en terug van het park zonder dat u zelf hoeft te rijden.

Maar er is meer te zien in en om Mariposa. Dit gebied is al lange tijd een ‘gold diggers’ plaats en hier zijn nog veel sporen van te vinden. Zo vindt u spookstadjes, bruggen, musea en andere bezienswaardigheden uit de Goldrush. De steden Mariposa en Oakhurst zijn ook van deze periode.

overdekte brug overlook point over yosemite valley Bouwteam op weg naar Yosemite NP

Meer informatie over onze Tent Lodges in Mariposa

link naar boekingpagina van deze lokatie


vergroot de kaart
Een Sequoia boom Spookverhalen bij het kampvuur