San Diegolink naar boekingpagina van deze lokatie

De camping

san diego receptieSan Diego Metro KOA in Chula Vista heeft het beste van twee werelden: een geweldige camping en het hele jaar schitterend weer. Het terrein is goed onderhouden, de wegen zijn verhard, het sanitair is schoon en het zwembad is verwarmd. Gedurende de zomer worden heel veel activiteiten georganiseerd, zoals Hay-rides, pannenkoeken ontbijt en openlucht films. San Diego KOA is een van de mooiste en beste campings in de VS en u zult dan ook volop genieten van elke dag die u hier verblijft. Niet voor niets werd de camping in 2012 en 2013 uitgeroepen tot beste camping van de VS. In 2015 kreeg de camping voor de derde maal de Founders Award, de hoogste waardering binnen het (zeer kritische) KOA systeem.
klimmuur op de campingkampvuur

De omgeving

tent op san diego campingSan Diego heeft het mooiste weer in de VS. Zeg nou zelf, wie houdt er niet van sub-tropische temperaturen, een lichte oceaan-bries en geen regenval van betekenis tussen mei en november? Op korte afstand van de camping zijn attracties te vinden als Balboa Park, San Diego Zoo, the Old Town, San Diego Harbor, Seaport Village, Sea World en het oude vliegdekschip de Midway. Ook makkelijk in een dag bereikbaar zijn Legoland, Carlsbad, Los Angeles met bijvoorbeeld Disneyland en natuurlijk Mexico.

San Diego is een ideale plek om aan het begin of einde van een vakantie, een aantal dagen heerlijk ontspannen te verblijven.

dubbele serengeti in san diego hayride Brug naar Coronado Island, San Diego

Meer informatie over onze Tent Lodges in San Diego

link naar boekingpagina van deze lokatie


View Larger Map
brug naar Coronado Island Surflessen