De 6 persoons Serengeti Tent Lodge

Eén grote ruimte

Serengeti in CannonvilleGeheel afwijkend als ontwerp is onze Serengeti tent lodge. Hiervan is het vloer-oppervlak van de binnentent van onze Serengeti Tent Lodge is ruim 25 m2. Dit is zowel de leef- als de slaapruimte, aangezien deze tent lodge één open ruimte is. De wanden zijn recht tot op een hoogte van 1.80m. Hierdoor kunt u overal in de tent staan en lopen. De 25m2 is dus ook de effecief te gebruiken ruimte.
Het dak steekt nog eens 3 meter voor de tent uit en vormt zo een veranda waar u in stijl geniet van het uitzicht, beschermd tegen de zon en de sporadische regen.

Serengeti tent lodges worden op een platform gebouwd. Zo staan ze van de grond en hebben een perfect vlakke vloer. In een aantal gevallen is het platform doorgetrokken tot voor de tent, zodat u echt op uw eigen veranda zit.
Zoals de naam Serengeti al doet vermoeden, worden deze tent lodges in Afrika gemaakt en gebruikt. Door de speciale constructie in twee lagen, twee tenten in een beeldbiedt het dak een goede bescherming tegen de warmte. Tussen de twee lagen van dak bevindt zich stilstaande lucht die als isolatie werkt.

De tenten zijn heerlijk donker van binnen, doordat de stof van de tent en ramen dik is. De Serengeti Tent Lodge heeft rondom grote ramen. U kunt naar believen ramen open zetten om meer buitenlucht binnen te laten. Op die manier kan eventuele avondkoelte worden binnengelaten, terwijl horrengaas ongenode vliegend bezoek buiten houdt.

Klik hier voor de plattegrond van de Serengeti

De inventaris

serengeti tentDe Serengeti tent lodges zijn voorzien van dezelfde inrichting als de Expedition tenten met oa een keukenblok met werkblad, koelkast, magnetron, bestek en servies. Ook hier is een koelbox aanwezig voor uw dagtrips
Bekijk de complete inventaris lijst.
De Serengeti tent lodge biedt plaats aan 6 mensen. U vindt er een twee-persoons bed, een een-persoonsbed en een stapelbed met een dubbelbed onder en een enkel bed boven.

Bij alle Serengeti tent lodges staat een comfortabele tuinset met ruime tafel en stoelen. Desgewenst kan deze binnen worden gezet. Bij alle Serengeti tent lodges is een barbecue geplaatst. Sinds 2012 staat in de tent lodges ook een kooktoestel. Hiervoor heeft u zelf een gastankje nodig, dat u meeneemt tijdens de trip.

roadsigns dubbele serengeti marshmallows roosteren