Tent Lodges voor uw vakantie in 2014

Overnachten op een camping is een schitterende en unieke ervaring om toe te voegen aan uw Amerika reis. Grote, massale campings waar van alles te doen is als zwemparadijzen, animatie-teams, restaurants en dergelijken, zult u in de VS niet aantreffen. heerlijke avondje bij het kampvuur Kamperen in de VS is in de rust van de schitterende natuur verblijven, bij het kampvuur zitten, barbecue aan en gezellig met de buren verhalen en reistips uitwisselen.genieten van de rust na een inspannende dag

Onze tent lodges geven het verblijf op de camping een hoger comfortniveau. Met alle net genoemde kenmerken van het kamperen, maar dan wel zitten bij het kampvuur op een goede stoel. Daarna slapen in een tent waar je gewoon inloopt en in kunt staan. En slapen in een goed bed van normale afmeting. Een canvas hotelkamer dus als het ware.

America’s Tent Lodges biedt 4 soorten tenten aan: de Expedition 4 tent, Expedition 5 tent, Expedition 6 tent en de inmiddels beroemde Serengeti. Vanaf 2013 gebruiken we de naam Dôme tent niet meer. Deze is vervangen door Expedition tent. Het is dezelfde tent, alleen met een nieuwe naam. Het cijfer bij de expedition tents geeft het aantal slaapplaatsen in bedden aan. Voor meer informatie over de Tent Lodges klikt op een van de tenten.

Op de pagina “prijzen” vindt u de prijs per tent lodge.

De expedition 4 tent expedition 5 tent expedition 6 tent

Serengeti tent inventarislijst