Tent Lodges voor uw vakantie in 2016

Overnachten op een camping is een schitterende en unieke ervaring om toe te voegen aan uw Amerika reis. Grote, massale campings met een zwemparadijs, animatie-team en restaurants, zult u in de VS niet aantreffen. heerlijke avondje bij het kampvuur Kamperen in de VS is in de rust van de schitterende natuur verblijven, bij het kampvuur zitten, barbecue aan en gezellig met de buren verhalen en reistips uitwisselen.genieten van de rust na een inspannende dag

Onze tent lodges tillen het verblijf op de camping tot een hoger comfortniveau. Wel alle geweldige kenmerken van het kamperen, maar dan zittend bij het kampvuur op een goede stoel. Daarna slapen in een tent met volledige loop- en stahoogte. Dan slapen in een goed bed van normale afmeting. Een canvas hotelkamer dus als het ware.

America’s Tent Lodges biedt 3 type tenten aan: de Expedition, de Serengeti en sinds 2015 de Canvas Cabin. Het cijfer bij de expedition tent en de Canvas Cabin geeft het aantal slaapplaatsen in bedden aan. Klik op een van de tenten voor meer informatie.
Informatie over de “prijzen” per tent lodge is te vinden op de prijs pagina.

De expedition 4 tent expedition 5 tent expedition 6 tent

Serengeti tent inventarislijst