header van arrangement 3
Indian Summer in Colorado
korte uitleg van de tour
highlights van de tour Dit arrangement is ontwikkeld door onze America Exclusive lijn (klik hier voor die versie). De nadruk bij deze tour ligt op de bergen van Colorado. Het ruige, zeer indrukwekkende landschap van de Rocky Mountains is voor ons laaglanders een belevenis van ongekende omvang. Op deze route rijdt u door dalen waar mogelijk, maar gaat u ook over bergpassen van 10.000 feet hoog.
De reis eindigt in de warme woestijn van Phoenix om een aantal dagen zalig niets te doen. Een niet zo volgepakt programma waar u nog lang met weemoed aan terug denkt.
Kodachrome State ParkKodachrome state park
Deze reis begint in de geweldige stad Denver. Gelegen in het laagland met de hoge bergen in zicht. Van daaruit doorkruist u de staat Colorado in een Z-gevormde route. U komt over de hoge bergpassen van de Rocky Mountains. Behalve de schitterende autoritten kunt u zich verbazen aan de diepte van The Black Canyon of the Gunnison.
Via Monument Valley rijdt u Arizona binnen, waar u een stuk kunt afdalen in de Grand Canyon. De reis eindigt in Phoenix met een paar dagen heerlijk uitrusten. Alhoewel er in en om Phoenix genoeg te doen is voor deze dagen.
De bereiding van een swinging steak

swinging steak restaurant

De prijs voor deze tour is vanaf €1750
Downtown DenverDenver hotel in OurayOuray, Colorado uitkijken over de grand canyonGrand Canyon NP
beeld van de route email ons mail ons voor meer informatie

Download de flyer van deze tour.