header van arrangement 3
Indian Summer in Colorado
korte uitleg van de tour
Dit arrangement is ontwikkeld door onze America Exclusive lijn (klik hier voor die versie). De nadruk bij deze tour ligt op de bergen van Colorado. Het ruige, zeer indrukwekkende landschap van de Rocky Mountains is voor ons laaglanders een belevenis van ongekende omvang. Op deze route rijdt u door dalen waar mogelijk, maar gaat u ook over bergpassen van 10.000 feet en hoger.
De reis eindigt in de warme woestijn van Phoenix om een aantal dagen zalig niets te doen. Een niet zo volgepakt programma waar u nog lang met weemoed aan terug denkt.
Deze reis begint in de geweldige stad Denver. Gelegen in het laagland met de hoge bergen in zicht. Van daaruit doorkruist u de staat Colorado in een Z-gevormde route. U komt daarbij over een aantal van de hoogste bergpassen van de Rocky Mountains. Behalve de schitterende autoritten kunt u zich verbazen aan de diepte van The Black Canyon of the Gunnison.
Via Monument Valley rijdt u Arizona binnen, waar u een stuk kunt afdalen in de Grand Canyon. De reis eindigt in Phoenix met een paar dagen heerlijk uitrusten. Alhoewel er in en om Phoenix genoeg te doen is voor deze dagen.
Kodachrome State ParkKodachrome state park
Een prijsindicatie: op 27 juli vertrok een gezin van 3 personen voor deze reis.
Zij betaalden in totaal €6.670,-      Dus €2.223,- pp          
highlights van de tour beeld van de route De bereiding van een swinging steak

swinging steak restaurant

Downtown DenverDenver hotel in OurayOuray, Colorado uitkijken over de grand canyonGrand Canyon NP


Als u meer wilt weten over deze tour of een reisplan wilt gebaseerd op deze reissuggestie,
email ons mail ons dan voor meer informatie       of   Download de korte flyer van deze tour.