Reisagenten

Voor het boeken van tent lodges tijdens uw rondreis in Amerika kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. U kunt ons ook boeken via uw vertrouwde reisagent. Op dit moment worden onze tent lodges onder andere verhuurd via de volgende agenten:

logo SNP logo travelnauts logo connections belgië logo Tenzing travel

Informatie voor geïnteresseerde reisagenten

boardingpassReisagenten en touroperators die interesse hebben om onze Tent Lodges toe te voegen aan hun programma, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Onze comfortabele tent lodges staan op uw gasten te wachten op 10 locaties in het zuid westen van de USA. In de staten California, Arizona, Utah en Colorado vindt u de tent lodges voor overnachtingen op de beste campings.
Vraag direct om contact op te nemen voor meer informatie.

America’s Tent Lodges biedt de mogelijkheid om twee of meer nachten op te nemen in het reisplan van uw klanten. Er is geen maximum verblijfsduur en geen vaste aankomstdag. Uiteraard is alles wel afhankelijk van de beschikbaarheid.
parkeer kaartje
Met nachten in onze accommodaties voegt u een geweldige beleving toe aan de reis van uw klant. Nachten in tent lodges mixen uitstekend met andere buitenervaringen zoals nachten op ranches. Maar ook kamperen als afwisseling op hotel overnachtingen, blijkt zeer goed aan te slaan.
Als u iets speciaals zoekt voor uw klanten, neem dan contact met ons op.