Reisagenten

U kunt bij America’s Tent Lodges zelf uw overnachtingen reserveren. Op de reserveringspagina’s is dat snel en eenvoudig te regelen.

America’s Tent Lodges kan ook uw volledige reis verzorgen. Inclusief vleigtickets, autohuur en overnachtingen in hotels waar tent lodges niet staan of niet beschikbaar zijn.

U kunt ook een reis met tent lodges boeken via uw vertrouwde reisagent. Op dit moment worden onze tent lodges onder andere verhuurd via de volgende agenten:

logo SNP logo travelnauts logo connections belgië logo Tenzing travel

Informatie voor geïnteresseerde reisagenten

boardingpassReisagenten en touroperators die interesse hebben om onze Tent Lodges toe te voegen aan hun programma, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Onze comfortabele tent lodges staan op uw gasten te wachten op 6 locaties in het zuid westen van de USA.
mail ons en vraag om contact op te nemen voor meer informatie.

parkeer kaartjeAmerica’s Tent Lodges biedt de mogelijkheid om twee of meer nachten op te nemen in het reisplan van uw klant. Er is geen minimum en geen maximum verblijfsduur en geen vaste aankomstdag. Uiteraard is alles wel afhankelijk van de beschikbaarheid.

Met nachten in onze accommodaties voegt u een geweldige beleving toe aan de reis van uw klant. Nachten in tent lodges combineren uitstekend met andere buitenervaringen zoals nachten op ranches. Maar ook kamperen als afwisseling op hotel overnachtingen, blijkt zeer goed aan te slaan.
Dus neem contact met ons op als u iets speciaals zoekt voor uw klanten.