Ons alternatief voor de camper

het A-team

America’s Tent Lodges is een kleine, 100% Nederlandse BV. Alle activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd, door een klein team met zeer veel US ervaring. De tenten zijn in eigendom en alle klanten worden door het eigen team te woord gestaan; geschreven of gesproken.

America’s Tent Lodges heeft als doelstelling om aan uw Amerika-vakantie een unieke ervaring toe te voegen. Namelijk overnachtingen anders dan in de (meestal ongezellige) hotels/motels. Met overnachten in een tent lodge kan er ‘s avonds een kampvuurtje aangestoken worden en eten op een barbecue bereid worden. Daarna heerlijk slapen onder canvas in de rust van de natuur. Zo bieden we tegelijk een alternatief voor de (vaak dure) camper.

Bright Angel trail, Grand Canyon NPIn de loop der jaren is het portfolio van America’s Tent Lodges flink uitgebreid. Wij bieden hotels, ranches en andere leuke accommodaties aan. Deze andere accommodaties worden naadloos ingepast in uw reisplan. Wij zorgen er daarbij voor dat de mix van overnachtingen goed op elkaar aansluit. Dankzij de ruime ervaring van de medewerkers van America’s Tent Lodges kunnen we de optimale reis voor de onze gasten samenstellen door een mix te maken van verschillende soorten overnachtingen.
Inmiddels hebben we al onze Amerika kennis en het aanbod van speciale accommodaties samengebracht onder een ander label America’s Exclusive