Ons alternatief voor de camper

het A-team

America’s Tent Lodges is een kleine, 100% Nederlandse BV. Alle activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd. De tenten zijn in eigendom en alle klanten worden door het ervaren team te woord gestaan, geschreven of gesproken.

America’s Tent Lodges heeft als doelstelling om Amerika als vakantieland voor meer mensen bereikbaar te maken door een alternatief te bieden voor de (vaak dure) camper en de (meestal ongezellige) hotels/motels.
Dankzij de ruime ervaring van de medewerkers van America’s Tent Lodges kunnen we de optimale reis voor de onze gasten samenstellen.

Bright Angel trail, Grand Canyon NPAmerica’s Tent Lodges heeft in 2014 tenten op 7 verschillende campings. De campings waar de tenten staan, zijn gevestigd in Californië (4), Utah (1), Colorado (1) en Arizona (1). De campings zitten allemaal in de buurt van bezienswaardigheden en grote natuurparken. De locaties van de Tent Lodges zijn zo gekozen dat de reiziger een rondreis kan maken en op verschillende plaatsen kan overnachten in onze Tent Lodges.

De tent lodges staan kant en klaar op de beste campings in hun gebied. Het enige wat de reiziger mee brengt, is een slaapzak (of een laken met deken), een kussensloop en handdoeken.

even pauze voor de tent Alle campings zijn KOA’s of van gelijke kwaliteit. Dit betekent bijvoorbeeld dat schone facilitaire voorzieningen, een zwembad, speeltuin, camping winkel en wasmachines standaard zijn. Ook is alles goed onderhouden. De meeste campings bieden meer faciliteiten en vaak speciale activiteiten tijdens de zomermaanden. Zoals een ritje op een hooiwagen, ontbijt met pannenkoeken, filmavonden, fietsverhuur, minigolf en nog veel meer.

In de loop der jaren is het portfolio van America’s Tent Lodges flink uitgebreid. Wij bieden hotels, ranches en andere leuke accommodaties aan. Deze andere accommodaties worden naadloos ingepast in uw reisplan, waarbij we er voor zorgen dat de mix van overnachtingen op elkaar blijft aansluiten.
Tevens hebben we onze kennis en het aanbod van speciale accommodaties samengebracht onder een ander label America’s Exclusive