Ons alternatief voor de camper

het A-team

America’s Tent Lodges is een kleine, 100% Nederlandse BV. Alle activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd, door een klein team met zeer veel US ervaring. De tenten zijn in eigendom en alle klanten worden door het eigen team te woord gestaan; geschreven of gesproken.

America’s Tent Lodges heeft als doelstelling om aan uw Amerika-vakantie een unieke ervaring toe te voegen. Namelijk overnachtingen anders dan in de (meestal ongezellige) hotels/motels. Met overnachten in een tent lodge kan er ‘s avonds een kampvuurtje aangestoken worden en eten op een barbecue bereid worden. Daarna heerlijk slapen onder canvas in de rust van de natuur. Zo bieden we tegelijk een alternatief voor de (vaak dure) camper.

Bright Angel trail, Grand Canyon NPReeds 8 jaar verzorgt America’s Tent Lodges reizen naar de VS. In die tijd is het aanbod flink uitgebreid. Niet alleen kwamen er steeds meer tent lodges, ook hotels, ranches en andere leuke accommodaties maken inmiddels deel uit van het aanbod. Al deze accommodaties worden naadloos ingepast in uw reisplan. Wij zorgen er daarbij voor dat de mix van overnachtingen goed op elkaar aansluit. Dankzij de ruime ervaring van America’s Tent Lodges kan de optimale reis worden samengesteld met een mix van verschillende typen overnachtingen.
Inmiddels hebben we al onze Amerika kennis en het aanbod van reizen zonder tent lodges ook samengebracht onder een ander label America’s Exclusive