Informatie voorafgaand aan uw vakantie

best getaway awardpalmen, altijd een vakantiegevoelIn dit gedeelte hebben we informatie verzameld die u van pas kan komen bij het voorbereiden van uw vakantie naar de VS. We hebben ons sterk beperkt, want er is immers ontzettend veel informatie voor handen. Wat overbleef was onderstaande informatie die ons nuttig en/of leuk leek voor de voorpret op de vakantie naar de VS.

Bij ESTA informatie vindt u uitleg over de verplichte ESTA registratie bij het Department of Homeland Security. Voor de gehaaste bezoeker, het adres vann de juiste website is https://esta.cbp.dhs.gov/
De FAQ sectie bevat een vragen die ons veel worden gesteld en onze antwoorden erop. Nieuwe vragen en antwoorden worden regelmatig toegevoegd.
Bij media uitingen is een aantal plaatsen bijeengebracht waar u op Internet meer over ons vindt. Handig voor uw beeldvorming van America’s Tent Lodges en de tenten. Ook een paar verschijningen in gedrukte media zijn opgenomen.
In de foto gallery is een verzameling schitterende hi-res foto’s te vinden. Deze zijn te gebruiken voor heteigen foto-album of wellicht als vergroting aan de muur.