Rondreis arrangementen

Rocky mountains De kracht en de kern van America’s Tent Lodges is maatwerk. starbucks logoEchter, een paar van de meest populaire reizen van de afgelopen jaren zijn uitgewerkt tot een arrangement. Voor een arrangement wordt zorgvuldig een route samengesteld en overnachtingen bijgezocht. Het zijn kant en klare reizen, maar geheel volgens onze stijl en waar we dan ook 100% achter staan.

Een reis langs alle hoogtepunten van het zuidwesten van de USA. Een combinatie van kamperen en hotels, steden en natuur. Deze reis is een ideaal startpunt voor het eigen ontwerp.

Uw reis begint en eindigt in gokstad Las Vegas. Vanaf daar gaat de reis door de geweldige natuurparken van Utah en de verpletterende Rocky Mountains in Colorado.

Vanuit Denver via de hoge toppen van de Rocky Mountains naar het zuiden. Monument Valley en Grand Canyon ontbreken niet op deze trip.

Afwisselend slapen in een hotel en onder canvas op de camping. Een reis Los Angeles in een slinger naar boven naar Salt Lake City.

Een tweeweekse reis, uitermate geschikt voor het voorjaar en najaar. Twee weken de Sunshine state California doorkruizen en de highlights van deze staat ervaren. Makkelijk uit te breiden.

Voor wie het echte Amerika zoekt: kamperen om Amerikanen te ontmoeten en verblijven op ranches om de cowboys te ontmoeten. Een bijzondere kennismaking met Amerika!